Tehnična pomoč
01/512-0320
Kje smo
obiščite nas v naši trgovini

UPSTREAM F-1400 RTF

189,90 €

Hiter pregled

Odličen model za učenje letenja z vso potrebno opremo.


 


*REZERVNE in OPCIJSKE KOMPONENTE*

UPSTREAM F-1400 RTF

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Več pogledov

Podrobnosti

UPSTREAM F-1400 je predstavnik najnovejše generacije začetniških modelov letal. Preverjena visokokrilna konstrukcija s potisnim motorjem, ki je zaščiten pred udarci je posodobljena in na novo obdelana, zato so pri modelu odpravljne vse napake, ki smo jih bili vajeni pri podobnih modelih v preteklosti. Začetniki se bodo s tem modelom letala v najkrajšem možnem času naučili samostojnega letenja in se pripravili na letenje z zahtevnejšimi modeli letal.Najpomembnejše lastnosti letala:


Konstrukcija:

Model je zgrajen iz odpornega penastega materiala EPO, ki je odporen na udarce in zelo elastičen. Potisni motor je nameščen nad trupom in je zaščiten pred udarci. Nos modela je dodadtno ojačan, zato prenese tudi zelo močne udarce ob tla. Model ima vse komande (smerno krmilo, višinsko krmilo, komando nagiba – krilca in regulacijo vrtljajev motorja), zato je primeren tudi za naprednejše učenje letenja. V trupu je zelo veliko prostega prostora, ki omogoča vgradnjo dodatne opreme kot npr. Kamera, fotoaparat, FPV sistem,...


Letalne lastnosti:

Konstruktorji so posebno pozornost namenili aerodinamiki in letalnim lastnostim, saj je model namenjen začetnikom, ki vstopajo v svet radijsko vodenih letal. Model leti popolnoma nevtralno in stabilno, kar pomeni da se natančno odziva na komande, tudi med dodajanjem obratov motorja ne spreminja smeri letenja. Zaradi velikega V-loma krila je letalo stabilno in se samo poravnava iz nagibov. Smerno krmilo in komanda nagiba sta dovolj učinkovita da omogočata letenje samo z uporabo smernega krmila ali samo z uporabo komande nagiba, kar bo začetnikom olajšalo uvajanje. Letalo je sposobno osnovnega akrobatskega letenja.


Zelo nizka teža modela omogoča odlične jadralne lastnosti in letenje z zelo majhno hitrostjo. Za letenje v vetrovnem vremenu je v model možno namestiti dodatne uteži, ki izboljšajo letalne lastnosti.


Pogon:

Letalo je opremljeno z močnim brezkrtačnim elektro motorjem, ki omogoča zelo hitre vzpone pod strmim kotom. Brez poseganja v pogon lahko uporabite 7,4V ali 11,1V LiPo pogonske akumulatorje različnih kapacitet. Pri polni obremenitvi je poraba toka 11A, zato lahko z enim polnjenjem akumulatorja dosežete zelo dolge čase letenja. Vgrajen je 20A regulator vrtljajev, ki ga ne boste preobremenili tudi pri dolgotrajni uporabi polnih vrtljajev.


Sestavljanje:

Model je v kompletu že skoraj sestavljen in pripravljen za letenje. Nalepke so že nalepljene na sestavnih delih. Za sestavljanje in pripravo modela na letenje s pomočjo priloženega navodila potrebujete približno 30 minut. Za sestavljanje ne potrebujete modelarskega predznanja.


Naprava za radijsko vodenje:

Kompletu je priložena 4-kanalna 2,4GHz naprava za radijsko vodenje z dolgim dometom, ki jo lahko uporabite tudi za zahtevnejše modele letal. Dodatni sprejemniki za RV napravo so dobavljivi posebej.


Pogonski akumulator in polnilnik:

Kompletu je priložen 11,1V 1300mAh LiPo akumulator z avtomatskim polnilnikom s priklopom na 12V.


Vsebina kompleta:

-    Sestavljen model UPSTREAM F-1400 pripravljen za montažo
-    Vgrajen brezkrtačni motor z regulatorjem vrtljajev
-    Vgrajeni 4 servo mehanizmi za premikanje komandnih površin
-    4-kanalna 2,4GHz naprava za radijsko vodenje
-    LiPo akumulator 11,1V 1300mAh
-    Avtomatski polnilnik LiPo akumulatorja s priklopom na 12V
-    Slikovno navodilo za montažo


Za letenje potrebujete še:

-    8 baterij velikosti AA za napajenje oddajnika ali 8 ustreznih akumulatorskih baterij
-    Sekundno lepilo za lepljenje repnih površin.


Zahtevnostna stopnja:

Model je primeren za modelarje začetnike, brez izkušenj z radijsko vodenimi modeli letal, kot model za osnovno šolanje. Priporočamo, da prvi polet opravite s pomočjo izkušenega inštruktorja.

Model ni igrača ! Otroci mlajši od 14 let ga lahko uporabljajo samo pod nadzorom odraslih.Tehnični podatki:

Razpon kril:

1400 mm

Dolžina:

925 mm

Teža:

650 g

Krilna obremenitev:

    25,0 g/dm2

Površina kril:

26 g/dm2

Servo mehanizmi (vključeni v kompletu):

4x mini 9g

Regulator (vključen v kompletu):

20A brezkrtačni

Motor (vključen v kompletu):

Brezkrtačni 45g - 1950kv

Propeler (vključen v kompletu):

5 x 4,5

Akumulator (vključen v kompletu):

LiPo 3S 11,1V - 1300mAh

RV naprava (vključen v kompletu):

4-kanalna

Komande:

Nagib, višina, smer, motorDodatne informacije

Šifra LRP210400

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.