Tehnična pomoč
01/512-0320
Kje smo
obiščite nas v naši trgovini

LRP REBEL BX 2,4Ghz - Limited E.

339,90 €

Hiter pregled

Prenovljena in izboljšana različica motornega modela terenskega avtomobila, s štirikolesnim pogonom, močnim 4,0ccm motorjem z 2,73KM, pripravljen za vožnjo. Komplet že vključuje 2,4 Ghz RV napravo.


 


**REZERVNI DELI**

LRP REBEL BX 2,4Ghz - Limited E.

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Več pogledov

Podrobnosti

LRP S8 REBEL BX 2,4Ghz - Limited Edition je prenovljen motorni model za začetnike z lastnostmi tekmovalnih modelov.

 

Vstop v svet motornih modelov avtomobilov ni bil še nikoli tako preprost in dostopen, kot je z modelom LRP S8 BX REBEL!  LRP - priznan Nemški proizvajalec opreme s katero vrhunski tekmovalci po vsem svetu dosegajo najboljše rezultate v svoji ponudbi začetniških modelov združuje tekmovalne izkušnje s preprostostjo uporabe in robustnostjo začetniških modelov.

 

Kljub zelo dostopni ceni ponuja model S8 BX REBEL Limited E. zmogljivosti, ki smo jih vajeni pri precej dražjih modelih:

 

 

ŽE SESTAVLJEN "RTR" MODEL:

 

Model je v škatli že sestavljen in pripravljen za vožnjo. Vgrajena je 2-kanalna naprava za radijsko vodenje z dolgi dometom, zmogljiv 4,0ccm motor in zelo močan servo mehanizem za zavijanje s kovinskimi zobniki. Vse kar potrebujete so baterije za RV napravo in pribor za vžiganje, s čimer je avto v nekaj minutah pripravljen za uporabo.

 

 

MOČAN 4,0cc MOTOR Z POTEZNIM ZAGANJAČEM:

 

Posebnost modela S8 BX REBEL je njegov močan 4,0 ccm motor, ki je zelo preprost za vžiganje in nastavljanje. S poteznim zaganjačem je vžig motorja zelo preprost, nastavljanje motorja pa ni zahtevno. Motor deluje tudi kadar ni optimalno nastavljen. Model je s tem motorjem sposoben dosegati zelo visoke hitrosti, za vse, ki želite še več pa omogoča uporabo različnih zobniških razmerji za različne pogoje.

 

 

4-KOLESNI POGON IN KAKOVOSTNO PODVOZJE:

 

Geometrija podvozja na modelu S8 BX REBEL je enaka geometriji podvozji na tekmovalnih modelih, zato ima model brez kakršnegakoli nastavljanja odlične vozne lastnosti že »iz škatle«. Moč motorja se preko jeklenih zobnikov, 3 diferencialov in pogonskih gredi prenaša na vsa 4 kolesa. Za blaženje skrbijo nastavljivi oljni blažilniki z velikim volumnom »Big bore«, za učinkovito ustavljanje pa dve kolutni zavori.

 

 

TEHNIČNA PODPORA IN REZERVNI DELI:

 

Za model so dobavljivi vsi rezervni deli, vsi kupci pa lahko izkoristite tudi brezplačno tehnično podpro, saj vam motor na modelu brezplačno utečemo in nastavimo, ter vas naučimo pravilnega ravnanja z modelom.

 

 

ZAHTEVNOSTNA STOPNJA:

 

Model ni igrača in ni primeren za otroke mlajše od 14 let, ki ga lahko uporabljajo samo pod nadzorom in ob pomoči odraslih. Model je primeren za vse modelarje začetnike, ki imajo osnovna tehnična znanja.

 

 

LIMITED EDITION LASTNOSTI:

 

- Kovinski izpuh za še večjo moč

- Močan Servo motor

- Kovinski oljni amortizerji

- Komplet nastavljivih ročic (turnbuckles)

 

 

VSEBINA KOMPLETA:

 

-          Sestavljen model LRP S8BX REBEL Limited Edition

-          Vgrajena RV naprava 2,4Ghz

-          Vgrajeni servo mehanizmi

-          Vgrajen motor 4,0ccm s poteznim zaganjačem

 

 

ZA VOŽNJO POTREBUJETE ŠE:

 

-          Pribor za vžiganje motorja

-          12 baterij velikosti AA za napajanje RV naprave – pripročamo polnilne akumulatorje

-          Modelarsko gorivo za modele avtomobilov s 25% nitrometana

Dodatne informacije

Šifra LRP131322

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.