Tehnična pomoč
01/512-0320
Kje smo
obiščite nas v naši trgovini

MANTUA MODEL d.o.o. LJUBLJANA
C. Andreja Bitenca 36
1210 LJUBLJANA - ŠENTVID

 

telefon: (+386) 01 / 512-03-20
e-pošta: info@mantua-model.si

 

matična št.: 1243047
SRG: 13004700

 

DELOVNI ČAS:
Ponedeljek 9-12 in 15-19
Torek zaprto
Sreda 9-12
Četrtek 9-12 in 15-19
Petek 9-12 in 15-19
Sobota 9-12

 

 

Trgovina "MANTUA MODEL" ima najdaljšo tradicijo med Slovenskimi trgovinami.
S svojo dejavnostjo se ukvarjamo že od leta 1993, ponudbo blaga in storitev pa dopolnjujemo in izboljšujemo iz leta v leto, zato smo na področjih s katerimi se ukvarjamo vedno korak pred konkurenco.

Specializirani smo za prodajo in svetovanje pri nakupu vseh vrst radijsko vodenih modelov avtomobilov in letal, v prodajnem programu imamo tudi modele čolnov in pribor zanje.

V naši ponudbi najdete vse od začetniških modelov, do najzahtevnejših tekmovalnih modelov različnih kategorij.
Zaupajo nam številni tekmovalci, ki z modeli iz naše ponudbe zmagujejo na tekmovanjih, v naši trgovini pa je svojo modelarsko pot začelo že mnogo, danes zelo izkušenih modelarjev.

 

 

DEJAVNOST

 

Prodaja in svetovanje:

Naša osnovna dejavnost je prodaja v trgovini, kjer lahko dobite vse potrebne nasvete, ki jih potrebujete pred nakupom radijsko vodenega modela.

Pri prodajnem programu se izogibamo cenenim izdelkom dvomljive kvalitete, zato se vedno trudimo ponuditi kvalitetne izdelke priznanih svetovnih proizvajalcev po najugondejših cenah.

 

Zastopanje in veleprodaja:

Na Slovenskem trgu zastopamo nekaj najpomembnejših proizvajalcev in distributerjev modelarske opreme.
Naše stranke imajo na voljo široko izbiro kvalitetnih izdelkov, ki jih pod zelo ugodnimi pogoji dobavljamo tudi drugim trgovinam.

Vsi trgovci in lastniki spletnih trgovin, ki si želite v svojih trgovinah ponuditi izdelke iz našega programa se dogovorite za sestanek, kjer vas bomo seznanili z našim načinom dela.

Prosimo, da se oglasite samo resni trgovci, vsi, ki želite po veleprodajnih cenah kupiti izdelke za svojo osebno uporabo pa nas ne nadlegujete in ne zahtevajte veleprodajnih cenikov, ki vam jih ne bomo poslali.

 

Sodelovanje z modelarskimi društvi:

Sodelovanje z modelarskimi društvi je zelo pomembno, saj v njih modelarji dobijo vse potrebno znanje, ki ga potrebujejo če se želijo ukvarjati z zahtevnimi radijsko vodenimi modeli.

Modelarska društva lahko pri nas nabavljajo material po zelo ugodnih cenah, sodelujemo pa tudi pri sponzoriranju prireditev, ki jih organiziramo.
Ob obisku trgovine vas bomo napotili v modelarsko društvo, kjer boste lahko dobili vse potrebno znanje, ki ga potrebujete.

Vsa modelarska društva vabimo, da se dogovorijo o posebnih cenah za svoje člane. Pri nas vam za izdelke iz našega prodajnega programa vedno ponudimo najugodnejše cene, ki so dostopne vsem organiziranim skupinam modelarjev.

 

Šola letenja z radijsko vodenimi modeli letal:

Za vse naše stranke organiziramo šolo letenja z radijsko vodenimi modeli letal. Letenje z letali je zahtevno, vendar se ga ob izbori pravilnega začetniškega modela iz naše ponudbe s pomočjo izkušenega inštruktorja lahko naučite v zelo kratkem času.

 

Organizacija tekmovanj:

Tekmovanja z radijsko vodenimi modeli avtomobilov organiziramo že od leta 1994.
Z najsodobnejšim merilnim sistemom AMB RC, usposobljenimi operaterji in vso pripadajočo opremo smo sposobni organizirati tekmovanja na najvišjem nivoju.

 

 

KONTAKT

Na vsa vprašanja, ki jih imate lahko dobite podrobne odgovore v trgovini, kratka vprašanja pa lahko postavite tudi po telefonu 01/512-03-20 med delovnim časom trgovine ali prek elektronske pošte info@mantua-model.si.

 

Prosimo, da pri telefonskih klicih in elektronski pošti upoštevate tole:

Vsak dan prejmemo zelo veliko elektronskih sporočil in telefonskih klicev.
Ker je naša osnovna skrb delo s strankami v trgovini ne zmoremo pisati dolgih in podrobnih odgovorov na vaša vprašanja in se ne moremo dolgo pogovarjati po telefonu.

Prosimo vas da po telefonu sprašujete le preprosta vprašanja, na katere lahko hitro odgovorimo, kadar potrebujete daljšo in bolj podrobno razlago pa obiščite trgovino.

Prosimo vas tudi za potrpljenje pri odgovorih na elektronska sporočila, saj ponavadi traja nekaj dni, da odgovorimo nanje.

 

Naročanje prek elektronske pošte ali po telefonu:

Prosimo, da prek elektronske pošte in po telefonu naročate samo izdelke, ki jih natančno poznate.
Kadar niste natančno seznanjeni z lastnostmi izdelka, ki ga kupujete, ga ne naročajete po pošti, ampak se o nakupu obvezno osebno posvetujte v trgovini.

Ob naročanju rezervnih delov za modele obvezno navedite kataloško številko in proizvajalca dela, ki ga potrebujete.